Времето лети, годините също, а детето в теб продължава да живее. Време е да го укротиш, защото вече не си малко момиченце.

Ще ти дам няколко полезни съвета за пораснали момичета.

Имаш нужда от сън. Сънят е изключително здравословен. Единственото, за което си заслужава да будуваш до късно, е хубав секс. Ако заспиваш след 3 само, защото висиш в социалните мрежи -време е да спреш. Уважавай съня си и времето за почивка, защото вече не си тийнейджърка и за да се чувстваш и изглеждаш добре, трябва да се грижиш за себе си.

при да четеш любовни романи и започни да ги живееш. Не си губи времето в книги за любов, защото в истинския живот не всичко е приказка и е важно да се сблъскаш с това. Започни с други теми – психология, философия – те ще обогатят много личността ти.

Време е да започнеш да спазваш обещанията си.

Зрелите и отговорни хора спазват обещанията си. Спри да бягаш от отговорност и започни да държиш на думата си, така близките ти ще ти имат по-голямо доверие, а познатите ти ще те уважават.

Спри със скандалите.

Време е да осъзнаеш, че от безсмислени спорове полза няма. Независимо дали става въпрос за майка ти, най-добрата ти приятелка или половинката ти, няма никакъв смисъл да си губиш времето в скандали. Бъди по-толерантна и мъдра.

Спри да вярваш в приказки.

Хубаво е да мислиш позитивно, но не и да живееш в илюзии. Знай, че не всички са добронамерени и мили. Слез на земята и се дръж по-зряло.

Вслушай се в моите съвети и ще видиш промяната.

Rate this post

Google+ Comments