Красива, интелигентна, забавна, купонджийка и пак сама. Защо? Защото привлича само неподходящи, доста често срещана история.

Ако и ти си от момичетата, които са минали по този път, е време да започнеш на чисто, защото не всички са еднакви. Добрите и стойностни момчета съществуват, просто ти трябва да смениш подхода си.

Ще ти дам няколко изпитани съвета, които, ако следваш, ще видиш веднага промяна в отношението на мъжкия пол към теб.

Започни да слушаш хората, които са ти близки и мислят най-доброто за теб.

Много често, не се вслушваме в думите на семейството си и на най-близките си приятели, защото си мислим, че нашата гледна точка е най-правилна.

Това не е точно така. Щом хората, които ни обичат, са забелязали, че нещо не е наред, е хубаво да им се доверим. Понякога сме заслепени и отстрани картината е много по-ясна, затова преосмисли всички мъдри съвети, които са ти казвали и се вслушай, колкото и да ти е трудно, поне в някои от тях, ще видиш веднага, че ще промяната ще дойде.

Направи си списък с качествата, които мъжът до теб искаш да притежава.

Много е важно да знаеш какво искаш. Бъди честна към себе си и имай реална преценка. Не бъди прекалено взискателна, но и не прави компромиси със себе си. Когато се примиряваш с нещо, което не е за теб, само за да получиш някакво минимално внимание, никога няма да срещнеш човек, който те уважава наистина. Мъжът трябва да знае, че имаш цена и си безкомпромисна в отношението към теб.

Започни да се обличаш елегантно и женствено.

Визията е важна за първото впечатление и не само. Можеш да бъдеш секси и не с най-късите панталонки и блузки с деколтета. Елегантният и загадъчен сексапил е много по-привлекателен за мъжкия пол. Експериментирай и ще се увериш сама.

Повиши стандартите си. Какво значи това?

Просто се научи да си тръгваш, ако нещо не ти допада. Ако той има пълен набор от качествата, които искаш, но все пак не може да се отърве от бившата си и постоянно ти говори за нея, просто си тръгни – този човек не е за теб. Ако те приема единствено и само като сексуален обект, а ти си стойностно и интелигентно момиче, побързай да изчезнеш от живота му. Недей се хващай като удавник за сламка, за всяко нещо, което ти се случи. Научи се да имаш търпение и да опознаваш отсрещния преди да му дадеш от себе си каквото и да е.

Контролирай повече емоциите си.

Когато си емоционално нестабилна, винаги ще се намери някой досадник, който да се възползва от това. Научи се да контролираш емоциите си. Спортувай, чети книги или си намери някое хоби, което да ти помогне да се отървеш от негативните мисли, които само ти пречат.

Приеми, че да си сам не значи да си самотен.

Самотата може да е и полезна. Прекарвай повече време със себе си и прави повече неща за себе си, така ще се чувстваш наистина по-уверена и по-добре.

Слушай интуицията си! Няма по-достоверен източник от женската интуиция. Започни да се вслушваш в нея, защото тя никога не лъже!

Rate this post

Google+ Comments