За да дадеш път на новото, трябва да изхвърлиш всичко старо от живота си. Започни от гардероба!

Всички жени имат навика да пазят любимите си дрехи, независимо дали са от 5, 10, или 15 години. Колкото повече, толкова по-добре. Е, да, ама не… Старите вещи събират прах, заемат място и ти създават някаква грешна илюзия, че имаш много дрехи, а всъщност никога няма какво да облечеш.

Бъди честна, признай си, че наистина не са ти необходими и ако все пак все още стават за нещо, ги подари на някого, който ще им се зарадва наистина.

Как да определиш, точно от кое да се отървеш? Много е просто, отърви се от всичко, което вече не ти носи радост! Ако все още с удоволствие носиш някоя рокля и се чувстваш супер привлекателна с нея, не е нужно да я изхвърляш, разбира се.

Какво една жена никога не трябва да пази в гардероба си?

Старо бельо и чорапи! Това е недопустимо, винаги може да намериш евтини варианти и за двете.

Честото обновяване на бельото е важно дори от хигиенична гледна точка, затова не допускай подобни неща.

Дрехите на райе и каре. Въпреки, че са класика, не е хубаво да се прекалява с него. Защото ще изглежда, че носиш една и съща дреха всеки ден и то в един и същ стил. Нека има разнообразие и в цветове и стиловете на дрехите ти.

Премахни всичко с петна.

Забрави ли за любимата ти риза, която е с петно от вино и остави в гардероба си, с надеждата, че някой ден магически петното ще изчезне?

Ако химическото чистене не е помогнало, недей очаквай да се случи някакво чудо, защото няма, просто я разкарай от гардероба си.

Отърси се от всички ненужни вещи и започни на чисто. Подреденият гардероб, дом, бюро в офиса  са много важни за твоето вътрешно усещане и баланс, така че няма какво да чакаш, време е да започнеш и да видиш промяната сама.

Rate this post

Google+ Comments