Пакост или лакомство? В навечерието сме на най-страшния, но и най-забавния празник в годината. Макар че ситуацията в момента не позволява големи забавления, сигурна съм, че в нощта на Хелоуин ще срещнем поне няколко чаровни вещици, зомбита, а нищо чудно и самия граф Дракула. И въпреки че този чужд празник е еднакво обичан и отричан по нашите ширини, смятам, че е още един повод, чрез който с настроение и интересни костюми да оцветим сивото ежедневие.

По този повод дамите отново сме по-суетни и без значение какъв костюм сме избрали, искаме да изглеждаме стилни и да се отличаваме. Тук на помощ идват правилните аксесоари и бижута. А аз открих всичко, което търся, в онлайн магазина на Viano. Поръчах си стилна сребърна гривна в комбинация с атрактивен талисман във формата на череп. Първо ми направи впечатление името му – Призрачен ездач, след което ме завладя и с вида си. Носът и очите му изобразяват сърчица, а усмивката му блести с бели циркониеви камъни. Веднага разбрах, че това бижу е последният щрих, който ми трябва, за да се почувствам страшно красива.

Това, което също ми хареса при този сребърен талисман от Viano, е, че може да се комбинира не само със сребърна гривна, но и със синджир от сребро. И тъй като е предназначен не само за празника, но и за хора, обичащи адреналина и да експериментират с визията си, бижуто е подходящо за носене и в ежедневието.

Талисманът от сребро може да бъде самостоятелен акцент върху гривната или да бъде съчетан с други тематични амулети. Онлайн бижутерията предлага голям избор от сребърни украшения и аз се спрях на още един, символизиращ ключов елемент от Хелоуин. Той е със силиконов уплътнител, който предпазва останалите талисмани от изхлузване. Освен това този модел би бил и чудесен подарък за близък човек.

В заключение искам да кажа, че няма значение дали ще празнуваме Деня на Вси светии, или ще прекараме спокойна вечер в уюта на дома си, просто нека направим нещо хубаво за себе си или да зарадваме любим човек. А какво по-подходящо за това от интересно сребърно бижу, което пасва и за празник, и за делник.

Rate this post

Google+ Comments