С настоящия текст ще се опитам да повлияя поне мъничко върху всеобщото схващане, че жените били педантични по отношение на своите дрехи и немарливи към колите си. Поводът: вече съм горд притежател на ремонтиран и спретнат гараж, който направо засия, след измазването. А, да: имам си и Secdoor гаражни врати, които излязоха много добро попадение.

Цялото това „упражнение“, както може би се досещате, предприех, за да осигуря на колата си максимална защита през цялата година и да не бъда обезспокоявана от градушки, проливни дъждове, ураганни ветрове, смразяващ студ и пр., които изнервят шофьора и му причиняват редица неудобства и загуба на време.

гаражни_врати

Боядисах гаража отвътре (мъже, не четете по-нататък :)) в свежа комбинация от циклама и малко розово, а отвън така или иначе освен гаражни врати друго не се вижда,т.е. не е имало какво да се „пипа“ толкова по фасадата.

Много кипро и шарено стана. Усмихвам се всяка сутрин, когато паля автомобила, за да отида на работа и се старая да поддържам чисто, доколкото е възможно за помещение, предназначено за колата.

Така че, скъпи мъже, ние също се грижим за своите возила. Още пресмятам колко обувки и рокли можеше да си купя с парите, дадени за придобивката и последвалия ремонт. Но усещането да знаеш, че количката ти е на сигурно и красиво място, е безценно.

Rate this post

Google+ Comments