images1Колкото обичам пролетта, толкова не обичам влизането във форма с всичките му диети, упражнения, режими, ограничения… Обаче най обичам дънките си 26 размер, в които се чувствам като Адриана Лима, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд и всички онези моделки, на които се възхищават и мъже, и жени.  Именно тези дънки са една от основните ми мотивации, когато зимният сезон свърши и идва време за триумфа на по-разголените дрешки.

Признавам, че много трудно си харесвам хранителен режим, тъй като не съм от онези момичета, които са способни да гладуват 24 часа, 7 дни в седмицата. Но наскоро преоткрих дисциплинираността си по отношение на диетите в лицето на т.нар. „Скандинавска диета“, където основа са рибните продукти. За нея разбрах от списание „Biograph”, чийто маркетингов директор Светослав Кантарджиев лично е изпробвал и препоръчва.

В началото бях скептична към въпросния хранителен режим най-вече заради високата цена на повечето рибни продукти у нас (или поне аз си мислех, че е лукс, който малцина могат да си позволят). Оказах се в заблуда, защото ако следиш какво се случва в по-големите супер и хипермаркети, винаги откриваш някой от позволените продукти в Скандинавската диета на промоция.

И така, да ви се похваля (всъщност, направо си се фукам): вече седмица залагам на пушена сьомга, херинга, хайвер и още, и още вкусотии от финландската и норвежка кухня. Най-хубавото е, че не чувствам глад, а килограмите се топят сякаш от въздуха.

Благодаря на „Biograph” и Светльо Кантарджиев, че превънаха обличането на любимите ми дънки от сюжет тип „Мисия невъзможна“ до „Това го знае всяко хлапе“!

Rate this post

Google+ Comments