Наглостта на някои наши политици просто никога няма край. Да, говоря точно за Волен Сидеров – човекът с почивките за по 30 000лв., дадени му от „приятел“, човекът с побоищата пред храмове, излагациите по самолети, удрянето на полицаи…

siderovСидеров – човек с психопатска физиономия и начини на изразяване, който няма абсолютно никакъв срам, а безкрайна наглост на негово място. Ако сте журналист, той и свитата му с часове могат да ви прекъсват, да сменят темата крещейки, да обръщат въпросите ви, започвайки да ви обвиняват, и всякакви други такива долни ходове, неподхождащи на човек, който носи титлата „народен представител“, неподходящи на човек, който се чувства невинен в това, в което го обвиняват.

Колкото и да ми е тъжно, ще трябва да призная, че все още има хора, които гласуват и ще гласуват за Сидеров, въпреки всички негови издънки. Въпреки че за повечето от нас е очеизвадно, че той не се бори за абсолютно никакви националистически идеали. Конспиративните му книги, пламенните му в стил Хитлер речи не са нищо особено, просто популизъм, който обаче действа на шепа хора у нас, за съжаление достатъчно на брой, че тази партия да влезе в парламента.

Гледам и не вярвам на ушите си. Ще се нормализира ли някога тази държава? Ще спрат ли такива клоуни като тези от Атака да процъфтяват в политическия ни живот? Или както беше казал един бивш кмет на Сливен – Христин Петков в свое интервю – преходът  скоро няма да приключи, защото манталитетът ни не се е променил – все още вярваме като глупаци, гласуваме като слепци, спим като овце.

Rate this post

Google+ Comments