Здравейте! От предния ми блог стана ясно колко важна е правилната подредба на ръчния багаж по време на пътуване. Днес обаче ще ви споделя и няколко трика за правилно опаковане.

Има няколко метода за опаковане на куфар, чрез които да се поберат повече неща. Това включва и популярни техники за навиване на дрехи, както и опаковане на дрехи в … чорапи.

Ако има много дрехи, които трябва да вземем със себе си, може да използваме торбички за вакуумно опаковане. Чантите тип органайзер също са много полезни за smart опаковане на ръчен багаж. Те са удобни и позволяват сортиране на нещата ни по вид.

При организирането на ръчния багаж основната роля играе редът, в който се опаковат нещата. Може да започнем от най-тежките към най-леките и от най-големите до най-малките. Това означава, че по-леките предмети няма да бъдат повредени от по-тежките предмети.

Когато опаковаме багажа си, не трябва да забравяме, че най-отгоре и най-достъпни трябва да са най-необходимите ми неща. Така при нужда няма да се налага да обръщаме всичко, за да ги намерим и ще си спестим излишен стрес и загуба на време.

Трябва да помислим и за съхранението на документи. Хубаво е те да бъдат прибрани в отделна преграда или защитна чанта с бърз достъп до нея. За да избегнем разпръскването на бижута из багажа или загубата им при отваряне на сака, хубаво е те също да бъдат прибрани. И за тях може да използваме органайзери или удобни кутийки, каквито се продават във всеки бижутериен магазин.

Rate this post

Google+ Comments