Да живееш със съквартиранти е емоция, която според мен е хубаво всеки млад човек да изпита.

Все пак не случайно едни от най-успешните сериали в световен план са именно за група приятели, които живеят заедно, и за нещата, които им се случват. Класическият пример е “Приятели”. След него ми хрумва “Как се запознах с майка ви”, “Теория за големия взрив” и предполагам много други.

collegeroommatesЕто нещо интересно, което може да ви се случи наистина, ако живеете с приятели. Представете си някоя съботна сутрин, ставате отивате към кухнята да си направите закуска и… откривате, че на дивана ви спи непознат човек. Впоследствие разбирате,  че е останал да преспи у вас, след като вие сте си легнали, а съквартирантката ви се е прибрала, както изглежда без да е сама.

Може да се събудите и да заварите на дивана да спят и двама приятели на съквартиранта ви, които са го донесли до тук след тежка петъчна вечер, но сами не са могли да се приберат след това.

Рисковете са много. Дори цяла сутрин да си мислите, че сте сами, понеже знаете, че съквартирантката ви е на работа, пак може да ви изненадат. Как ви се струва към обяд да усетите, че някой се изнизва от съседната стая, а вие… не го познавате.

Ситуациите са много. Те са типични за живота с други хора и понякога са доста изненадващи. Забавно е, но в момента, в който усетите, че ви писва, значи е дошло времето да заживеете една идея по-самостоятелно.

Rate this post

Google+ Comments