С масовата употреба на смартфоните и мобилния интернет вече сякаш не си представяме живота без глобалната мрежа, която е неизменен спътник в личния ни, професионален, културен, социален, икономически и пр. живот. Какво ни взима и какво ни дава обаче онлайн пространството, да бъдеш или да не бъдеш в интернет, това са въпроси, които поне веднъж са вълнували всеки съвременен и интелигентен човек.

click

На първо място, всичко зависи от вашия личен и индивидуален подход: ако сте на линия предимно, за да четете новини около трилогията Николета Лозанова-Валери Божинов-Алисия-Ники Михайлов, то едва ли пристъпвате по възможно най-пълноценния начин към дигиталния свят.

Също така, важно е, ако търсите конкретна информация в интернет, то да се доверявате на утвърдени, уважавани и доказали се във времето имена, защото в глобалната мрежа всекидневно се публикуват млрд. материали и текстове, повечето от които с непроверено съдържание, базирани на слухове и догадки.

internet_keyboar-100008909-large

Не на последно място, трбва да признаем, че в днешния глобален свят, когато хората непрестанно пътуват, интернет допринася за запазване на връзката помежду им, спомага изключитено за комуникация в реално време, интерактивно и пълноценно.

Дали ще ви вземе, или ще ви даде, зависи от вас. Както и във всяко друго нещо… 🙂

3/5 – (1 vote)

Google+ Comments