И на вас ли сериалът „Приятели“ ви е любим? Защото аз го обожавам. Гледала съм всеки сезон по няколко пъти и не вярвам скоро да ми омръзне. Знам детайлно историята на всеки един от четиримата приятели и съм се вълнувала заедно с тях при всеки успех или провал в живота им, пък бил и само на малкия екран.

Спомням си, че в един от епизодите Рейчъл, моята любимка и Чандлър бяха получили по погрешка лимонов пай. Общо взето действието се развиваше главно около сладкиша, а те толкова апетитно си го похапваха, в един момент дори и от пода, че моментално ми се прииска да го опитам.

Знаете какво става, когато много искате нещо, но не го получавате – искате го още по-силно. Такъв беше и случаят при мен. Аз ли нямах късмет или просто всичкият лимонов пай беше изчезнал от лицето на Земята. Не знам. Факт е обаче, че месеци по-късно аз все още си бях само с желанието.

На всички приятели бях разказала, че искам пая от „Приятели“ и всички го търсеха, за да ме зарадват, но без успех. Голямо мрънкане му ударих, признавам си. Сигурно доста бях досадила на приятелите си. Един следобед, съвсем ненадейно, на вратата ми позвъни мой приятел. Зарадвах се, че е решил да ме изненада, макар че не се бяхме разбирали да се виждаме.

Ами, той наистина ме изненада. Беше ми приготвил, забележете – сам- лимонов пай. Влизал в интернет, чел, гледал клипчета и го направил. Не беше като от сериала, беше много по-вкусен, защото беше приготвен с внимание и любов специално за мен.

Rate this post

Google+ Comments