Нямам предвид опазване на околната среда, а по-скоро привлекателни идеи, които да внесат природата в ежедневието ни. Факт е, че зеленият цвят успокоява погледа, подпомага концентрацията и повишава работоспособността. Освен това придава уют и свежест на всяка обстановка, стимулира и сетивата ни.

Мнозина в търсенето на среда на комфорт използват нестандартни решения и получават green-dress-beauty-studio-101уникални резултати, благодарение точно на зеления цвят. И защо не? Пролетно ни е, лятото наближава и едно мини дръвче или малка иглика на бюрото в офиса ще ни поглежда и придава от положителната си енергия всеки ден.

Терасата… с поне две саксийни висящи цветя, ще имате идеално място за отдих и почивка, която да споделите с приятели за по чаша кафе или чай или интимно с хубава книга. А у дома – в големи или тесни помещения зеленината също ще предаде стил и изящество, но и усещане за простор. Не вярвате? Ами опитайте и ще видите. Комбинирайте обзавеждането си с леки резидави завеси, или просто добавете високо саксийно растение в единия ъгъл. Ще свършат работа и драперии за маса.

И не на последно място – носете зелено. Свежо е, лятно е, зареждащо е, цветно е и има толкова красиви нюанси, така че не смейте да казвате, че не ви отива 😉

Rate this post

Google+ Comments