Честно да ви кажа, няма по- прекрасно нещо за мен от това, че някой умен човек е измислил пазаруването онлайн. Някои хора бих го нарекли рисковано, но честно казано не разбирам защо. Имаш 14 дневен срок да си върнеш закупения артикул, ако не е това, което искаш, или не ти става, или не ти стои добре.

Според мен е много по-лесно и много по-удобно да си пазаруваш от телефона или компютъра. Все пак дори и на работа, може да си проведеш една “шопинг терапия”. Честно казано, лично аз го предпочитам, първо защото пестя страшно много време, което тъй или иначе все не ми достига, а и по принцип мразя да меря дрехи. Някои биха казали, че се “наабутваш” с доставка, но много от магазините предлагат и опция безплатна доставка, а и в крайна сметка, замислете се, че ако запалите колата, за да отидете до някой МОЛ, за да пазарувате, съответно горивото, което ще изразходите и престоя на паркинга ще ви излезе колкото една доставка. Аз например си знам точно мерките и до сега съм нямала проблем със закупена стока и рядко не отговаря на снимките. Един ден ми се наложи да полежа малко в болница. Нищо сериозно, понякога знаете, че заради клинична пътека те хоспитализират . Имах нужда от нов тоалет за специален повод , точно след като ме изпишат и нямаше да имам никакво време да обикалям за рокля. Така, тъкмо си разнообразих престоя в тази скучна болница, хем си купих страхотен тоалет. Така, че благодаря на човека, на когото му е хрумнала идеята за онлайн пазаруването.

Разбира се няма да отрека, че съм имала и разочарования в пазаруването, но везните със сигурност клонят към него. А вие как предпочитате да пазарувате?

Rate this post

Google+ Comments