poli-genova-pee-if-love-was-a-crimeБНТ наистина много се стараят, но ми се струва, че екипите им не могат да усетят онзи съвременен младежки дух. Поли Генова е свежо, запомнящо се лице, което лансират много заради безспорния талант и известността, която натрупа напоследък. Но не е само Поли Генова. Има и много други български артисти, които биха се представили много добре.

Песента, с която ще представи Поли България на Евровизия 2016 съдържа кадри от филма “Под прикритие”. Интересно е да се залага филмът, продаден в някои страни в Европа, да донесе повече положителни отзиви и гласуване за нашата страна, но все пак ми се струва някак нагласено, някак не както трябва. Лицето на Ивайло Захариев може би е наистина познато и за чужденците. Но такава ли трябва да е визията на България пред Европа – филмова, криминална, продуктова?

Ще следя за реакциите на публиката. Очаквам да видя класирането.

А песента като цяло не е никак лоша. Постарал се е целият екип, за да направи мелодията грабваща. Ще видим дали обаче ще е и печеливша.  А иначе коментарите под самото видео са доста положителни, което ме радва.

Какво мислите вие?

Rate this post

Google+ Comments