В какъв свят живеем само? Постоянно от различни страни и различни хора се опитват да ни влияят, да ни внушават разни неща или да ни манипулират…

Замислете се реално. За какво се правят толкова реклами и се влагат не малки бюджети за маркетинг и брандиране от страна на компаниите? За да въздействат на нас, потребителите. А когато някой приятел или колега иска да му направите услуга, не си ли служи също с похвати, за да ви въздейства? Не ви ли прави мила физиономия, или не казва, че ще ви почерпи след това? Или има друг похват за действие?

honestВ днешния ни медиен, информативен, социален, дигитален и не знак какъв още свят, едно нещо има, което вече изпъква сред останалите. Това е искреността на хората. Не винаги е лесно да стигнете до нея и не винаги навреме осъзнаваме липата й, но накрая тя е, която попада в светлината на прожекторите.

Четно казано, не вярвам, че всичките ми приятели са искрени в социалните мрежи. Там е много лесно да се представиш в друга светлина и да направиш някои факти за теб невидими. Само за хората, с които съм се срещала, лично мога да кажа, че са искрени.

Какво още? Не се надявайте, че тези, които твърдят, че казват истината винаги го правят. Ако в момента не сте сигурни за нечия искрена постъпка, изчакайте. Времето винаги вади наяве неясното в момента.

Rate this post

Google+ Comments