Много често сме объркани, в това какво можем да направим и какво не можем. Истината е, че човешкото същество е най-гениалното създание. Всичко е по силите ни. Стига да повярваме. Най-често ограниченията са в собствените ни глави. Ако успеем да ги преодолеем – няма невъзможни неща. Естествено, нищо не става с магическа пръчка. Всичко е въпрос на страшно много усилия и труд. И най-вече – самодисциплина. Как аз процедирам?

Първото и най-важно условие за успеха е да имаш план. Планирайте дните си, ангажиментите си, целите си. Подредете живота си. Така, че да ви харесва да го живеете. Моят дневен график за момента е доста елементарен, но включва неща, които са важни за мен, на този етап от живота ми.

На първо място – спорт. Спортът е нещо, което ме кара да се чувствам изключително жива, уравновесена и енергична. Аз не мога да живея без спорта. За мен той е като храната.

Другото важно нещо е работата, за момента работя от вкъщи и се чувствам добре, защото мога да я съчетавам останалите отговорности, които имам – като например – грижата за по-малкият ми брат, които има нужда от помощ с уроци и личен шофьор.

В свободното си време обичам да рисувам, язда, пиша, творя и естествено да прекарвам повече време с приятелите си, които страшно много обичам, ценя и уважавам.

Бъдещите ми планове са да се занимавам по-усърдно с професионални проекти и задачи и разбира се да усъвършенствам себе си все повече и повече.

А ти какъв дневен режим имаш?

Rate this post

Google+ Comments