salonНа добрия си вид държа много и се подлагам на много лишения за него. Обикновено подръжката и развитието му ми е повече задължение, отколкото удоволствие, и колкото и да се преструваме – с повечето жени е така. Хубавото тяло и външен вид просто изискват многобройни жертви и са истинска работа по себе си, с прилежащите й усилия и ежедневни задачи, които не търпят отлагане – колкото и да си уморена от натоварения ден, например.

Затова се радвам, когато имам удоволствието да ходя в изискани и добре управлявани салони за красота като Alure, където чисто и просто се наслаждавам на услугите, които се извършват по мен –фризура, педикюр и маникюр, масажи и други – всичко обединено на едно място и с обслужване от професионалисти, което е наистина качествено, без редовните обсъждания на клюки и прекалени лиготии от персонала.

От години недоволствам от всевъзможни столични салони за красота, където плащаш като принцеса, а те обслужват като селянка – без към тези епитети да прикачам каквото и да е лошо значение. Просто нискообразованият персонал прибираше тлъсти суми за едно най-обикновено боядисване или прическа за официална вечеря, а качеството на изпълнение беше ниско. И като обиколиш 15 такива привидно луксозни места, се разочароваш от цялата гилдия фризьори и от всички салони за красота.

За щастие в Alure нещата са различни. Засега поддържат много високо качество на работа и са подбрали персонал, който върши работата си с усърдието на занаятчия и когато желанията ти са били изпълнени точно и резултатът е добър, няма как да се оплачеш. Салонът се намира до Студентски град, на “Проф. Георги Златарски” 9.

Лично аз преоткрих удоволоствието от разкрасяващите услуги и ви препоръчвам това местенце – цените също не са главозамайващи 🙂

Rate this post

Google+ Comments