Оптимизацията на разходите е ключова за личните финанси и живота на всеки студент 🙂 Та реших и аз, че е време да си огранича сметките, които плащам всеки месец – интернет, мобилен телефон и други. За целта се разтърсих за изгодни планове на мобилните оператори, които ще ми излизат по-изгодно от сегашния.

След известно ровене в сайта им и сравняване, стигнах до заключението, че най-най-изгодните пакети в Loop на M-tel. И побързах, докато съм още „млада“, да подпиша договор за нов тарифен план, както знаете мрежата е ограничена само за хора до 26 години.

В Loop има шест абонаментни плана, които биха били правилното решение за почти всеки профил от нужди на млад човек. Аз реших, че мен най-много ме устройва планът M-tel Loop Extreme, но в момента от компанията са пуснали и един летен пакет – MegaLoop, който също е много изгоден.

Та в моят план имам малко по-висока месечна такса, но за сметка на това 200мин. към всички национални мрежи, 2000мин. към Loop и Семейство и приятели, Неограничен интернет със 100MB на максимална скорост и 100 безплатни SMS-a в мрежата на Мтел и Loop. Излиза, че ще се възползвам много повече от спектъра услуги на мобилния оператор, но ще плащам с поне 30% по-малко, отколкото досега. Целта е постигната 🙂

Трябва да похваля служилите в офиса на телекома, които бяха много услужливи, разясниха ми всички подробности по договора и абонаментния план, и изобщо, получих едно страхотно отношение.
Предполагам, че този материал ще е полезен на студентите като мен, които все още могат да се възползват от младежката мрежа на мобилния оператор.

Rate this post

Google+ Comments